Yoga en Fibromyalgie

“30 dagen naar een beter leven”

Laat pijn uit het verleden wegspoelen

als voetstappen op het strand.

Tao Meng

Herkenbaar?

Heb jij fibromyalgie?
Herken je de volgende vragen en gedachten:

Z

Heb jij ook zo’n vreselijke last van je lijf?

Z

Ben jij ook zo sportief, maar weet je even niet meer hoe je moet bewegen door je pijn?

Z

Hou jij van yoga, maar kan je de tijd, de juiste vorm of juiste groep niet vinden?

Z

Hou jij ook alle ballen hoog, maar merk je dat het niet meer lukt?

Z

Heb jij ook moeite om werk en privé in balans te houden?

Droom jij ook?

van een leven zonder pijn?

om het beste uit jezelf te halen?

dat je kan genieten van het leven zonder dat je belemmerd wordt door je lichaam?

van een leven dat niet meer beheerst wordt door een negatief zelfbeeld?

 van een leven in balans, acceptatie en overzicht?

 van een leven met meer rust in je lijf?

 van meer rust in je hoofd?

Ik geloof dat ik door alles wat ik heb meegemaakt, nog steeds rechtop sta, iedere dag vol energie leef en pijn mijn leven niet laat bepalen, ik anderen kan helpen.

Jerien

Wat heb ik te bieden?

  • Gegarandeerd minder pijn in je lijf
  • Gegarandeerd meer inzicht in je eigen belemmerende patronen
  • Gegarandeerd beter luisteren naar je lichaam
  • Gegarandeerd minder moe
  • Gegarandeerd meer energie
  • Gegarandeerd meer in balans
  • Gegarandeerd meer rust in je hoofd en je lijf

Online training
“yoga en fibromyalgie – 30 dagen naar een beter leven” 

Er zal een verandering plaats vinden, waarna je gelukkiger en positiever in het leven staat.

Je laat je minder leiden door je beperkingen, je ziet weer uitdagingen en mogelijkheden.

Er is meer rust in je lijf en hoofd.

De pijn zal op de achtergrond aanwezig zijn, maar je ziet ook dat het leven je weer toelacht!

Hoe ziet het programma er uit?

Het online programma ‘yoga en fibromyalgie’, ‘30 dagen naar een beter leven’ bestaat uit video’s en audio’s. Ook krijg je leerboeken en werkboeken. Deze kan je online invullen of zelf printen en ze dan later invullen. Hoe lang je met iedere oefening bezig bent hangt af van jezelf.  
In de eerste week begin je met het kijken naar je patronen. Je kan ook meteen beginnen met het ontwikkelen van een ochtendroutine. Als je deze al hebt, kan je de opdrachten toepassen binnen je eigen routine. Afhankelijk van jouw wensen, ben je ongeveer 90 minuten per dag kwijt, incl. yoga, meditatie en/of visualisatie. 

– Hoe werkt het?

Je kiest voor het ’30 dagen naar een beter leven’- programma dat jou helpt om beter in je vel te zitten en je met minder pijn kunt leven. Je gaat anders kijken naar je lichaam, maar ook zeker naar je gedachten. Je leert rust in te bouwen, als je dat nog onvoldoende deed, je leert over je sterke en zwakkere punten, je leert patronen doorbreken en hoe belangrijk beweging is. Je leert verschillende vormen van yoga; Yin Yoga, Vinyasa, Ashtanga en Yoga Nidra. Als yogaoefeningen te zwaar zijn, kunnen we samen kijken naar aanpassingen, het uitlijnen van de houdingen*. Hoe lang je bezig bent, hangt helemaal af van jezelf.

Je hebt in totaal 30 dagen nodig om alles te doorlopen. Als het te zwaar is en je hebt 60 of 90 dagen nodig, dan kan dat uiteraard. Je houdt een jaar lang toegang tot het programma. Tijd genoeg dus om op je gemak de meditaties en yogaoefeningen eigen te maken. Vragen kun je altijd stellen via de besloten Facebookgroep, mail of het inplannen van een 1-op1-coach call. 

Opbouw van het programma:

Pakketten & Prijzen

Online training 'Yoga en fibromyalgie'

Zilver 

€199

EXCL. BTW 

4 weken
14 Yogalessen
8 meditaties
6 visualisaties
werk- en leerboeken
besloten facebookgroep

'Yoga en Fibromyalgie'

Goud

€229

EXCL. BTW 

4 weken
14 Yogalessen
8 meditaties
6 visualisaties
werk- en leerboeken
besloten facebookgroep

1-op-1 coaching van 30 minuten
t.w.v. €35,=

VIP Traject 'Yoga en fibromyalgie'

Platina

€259

EXCL. BTW 

4 weken
14 Yogalessen
8 meditaties
6 visualisaties
werk- en leerboeken
besloten facebookgroep

1-op-1 coaching van 30 minuten
t.w.v. €35,=

Pluk de dag
30 dagen naar een levenslange gewoonte
t.w.v.  €99,=

Wie ben ik?

Ik zie mezelf nog in de spiegel kijken en me afvragen waar die leuke, gezellige en positieve vrouw is gebleven. Het is april 2019 en ik was op dat moment mantelzorger, werknemer, moeder, echtgenote, dochter en vriendin. Mezelf was ik even helemaal kwijt. Niemand zag hoe moe ik was en dat ik hulp nodig had.

Tot ik die zomer moest beslissen over leven en dood. Mijn dierbare overleed en het werd het keerpunt in mijn leven. Ik sloeg een nieuwe weg in en ben gelukkiger dan ooit.

Vanaf september 2019 zit mijn leven in een stroomversnelling. Ik ben inmiddels yogadocent en heb mijn eigen online yogaprogramma.

Op mijn 23e kwam ik thuis te zitten met een lijf dat niet meer wilde. Ik zat letterlijk en figuurlijk muurvast. Ik had overal pijn en kon mijn werk als verpleegkundige niet meer uitvoeren. Uiteindelijk werd de diagnose fibromyalgie gesteld. Ik ging revalideren, ging naar fysiotherapie, ergotherapie, psychologen en een vrouwen praatgroep. Maar niets hielp. Ik schoolde mezelf om tot docent en ging door met leven met pijn. Op mijn 35e zei een orthopeed tegen mij dat we allemaal een pijngeheugen hebben. Ik ging opnieuw revalideren en vond de sportschool nog steeds verschrikkelijk. En zo rolde ik op mijn 37e een yogamat uit in mijn slaapkamer en begon aan mijn yoga-avontuur. En dat doe ik nog steeds!

Yoga helpt mij iedere dag, ik heb veel minder pijn, luister beter naar mijn lichaam, ben sterker en leniger. Ik geloof in mezelf, ben weer mijn positieve zelf en denk echt dat ik met mijn verhaal anderen kan helpen.

Ik kan weer voelen, ontdekte oude patronen die ik had ontwikkeld als topturnster en begon deze te doorbreken. Ik ga confrontaties niet meer uit de weg, kijk minder naar het verleden. Ik vier iedere ochtend mijn succes als ik wakker word en ben ’s avonds dankbaar voor wat ik heb bereikt. Ik heb iedere dag zin in de dag en sta eerder op om nog meer te bereiken. Iedere dag geeft mij energie en zelfs een mindere dag is een cadeautje.

En nu maak ik de wereld een stukje mooier met mijn verhaal. Met mijn online programma, vol yoga, meditatie en visualisatie, tips voor een positiever leven, eetadviezen, e-books, aftekenlijsten, gevarieerde opdrachten, positieve instelling en kijk op de wereld.

Meer lezen over mij kan hier

Wat anderen zeggen over het traject

“Ik vond dit echt een eyeopener. Door bepaalde uitspraken van vroeger heb ik nu een bepaalde denkwijze over die onderwerpen. Eigenlijk neem je de vorderingen/inzichten en dat je dit traject volgt de hele tijd met je mee, niet alleen op het moment dat je de opdrachten van het programma maakt.
Het is niet iets wat je er even bij doet, je moet er echt de tijd voor nemen en je er goed op focussen. Ik heb al heel veel eyeopeners gehad. Er zijn ook dingen die je ergens ook wel wist, maar die nu op tafel gelegd worden. Je wordt je heel bewust van je gedrag en denkwijze in bepaalde situaties.
Ik vind het eigenijk ook heel erg jammer dat het nu voorbij was. Ik zou wel verder willen gaan met een light versie. Ik realiseer me dat ik echt stappen heb gezet. Ik heb deze 30 dagen als heel verrijkend ervaren. Ik heb vaak in de spiegel gekeken. Ik heb heel veel geleerd en het voelt als een soort springplank naar nog zo veel meer, maar ook een bepaalde richting op! Ik ga veel vaker doen wat bij me past, wat ik prettig vind. Je hebt heel vaak een keuze!

Ik raad dit programma zeker aan, maar alleen aan mensen die er echt open voor staan. Er gaat best veel tijd in zitten en het haalt veel naar boven. Het is een super mooi programma en het zou zonde zijn als je er niet alles uit haalt wat er in zit.

Ik begon 4 weken geleden met een mager 6je, ik zit nu op een 8!”

Marit

 Mijn Missie

Mijn missie is zoveel mogelijk mensen balans laten vinden in hun leven, door te leven met minder pijn en rust in lijf en hoofd. Door middel van yoga, meditatie, een positive mindset en het doorbreken van beperkende patronen wil ik je dit laten ervaren. 

Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn grenzen kent en deze bewaakt, maar ook probeert te verleggen op het fysieke vlak. Ik wil mensen uitdagen fysiek het beste uit zichzelf te halen. Als ik goed in mijn vel zit, zit ik beter in mijn energie, kan ik meer hebben en ben ik meer in balans.

Accepteren dat je goed genoeg bent, maar ook zien dat je meer kan, als je maar de juiste route kiest. Dus juist niet tevreden zijn met minder, maar het beste van jezelf kunnen zijn.
Gevoelens gaan voorbij, zowel positief als negatief. Ik heb zelf ontdekt dat ik veel spanning in mijn lichaam vast hou en confrontaties uit de weg ga. Yoga en meditatie laten mij voelen dat het ook anders kan, door vol te houden en niet op te geven. Bij yoga sta je soms in een houding die je niet prettig vind. Door dit te ervaren en te accepteren houd je het langer vol. Daarna voel je dat in rust de vervelende ervaring weer weggaat. Zo leer je dat onprettige dingen/situaties voorbij gaan. Maar ook positieve dingen/ervaringen gaan voorbij. Het hoort erbij en moet je accepteren. Een yogahouding kan ook heel prettig aanvoelen. Je kan teruggaan naar dat gevoel als het even minder prettig gaat/voelt.

Het Resultaat

Je zal minder pijn in je lijf hebben en meer inzicht krijgen in je eigen belemmerende patronen. Je leert beter luisteren naar je lichaam, zal minder moe zijn en dus meer energie hebben, waardoor je meer in balans bent. Je zal rust in je hoofd en je lijf ervaren. 

Meest gestelde vragen

Voor wie is dit programma bedoeld?

Het onlineprogramma is ontwikkeld voor mensen met fibromyalgie. Maar eigenlijk kan iedereen die positiever in het leven wil staan, patronen wil doorbreken, en yoga en meditatie onderdeel van zijn/haar dagelijks leven wil maken, deelnemen aan het programma.  

Hoe lang duurt het programma en wat gebeurt er na afloop?

Het programma kan je in 30 dagen afronden. Eerder is niet wenselijk, omdat uit onderzoek blijkt dat we in 30 dagen een nieuwe routine kunnen aanleren. Heb jij 60 of 90 dagen nodig? Ook geen probleem.
Na afloop heb je minder last van je lijf, weet je welke yogavorm het beste aansluit bij jouw lichaam en ben je minder moe. Je staat positiever in het leven en laat de fibromyalgie je niet meer tegen houden.

 

Wat heb ik nodig?

Je hebt een laptop, iPad of computer nodig en WIFI om de video’s te bekijken. Een printer om de werkboeken uit te printen en een pen om de opdrachten uit te werken.

Hoeveel tijd gaat het programma me kosten?

Afhankelijk van je eigen toewijding, inzet en vrije tijd, ongeveer 90 minuten tot 2 uur per dag. Dit is inclusief de yoga en meditatie.

 

Hoe ziet de training eruit?

Het programma bestaat uit yoga video’s, meditaties, bekijken en veranderen van patronen die je tegenhouden, nieuwe dromen toelaten, werken aan een positieve mindset.

Kan ik in termijnen betalen?

Als je in termijnen wilt betalen, neem dan even persoonlijk contact op.
Je kunt een mail sturen naar info@yogalifebyjerien.nl of bellen naar
06-28414640

Wanneer start het programma?

Het mooie van een online programma is dat je op ieder moment kunt starten. Jij bepaald dus waar, wanneer en hoe. 

Wat is het verschil tussen pakket zilver en goud?

Alle 2 de programma’s duren 30 dagen, je krijgt toegang tot yogavideo’s en audio’s voor de meditaties en visualisaties, je krijgt ook toegang tot verschillende leer- en werkboeken. Deze kan je online invullen of zelf printen en ze dan later invullen.
Bij pakket GOUD krijg je 1x 30 minuten 1-op-1 coaching via een online programma. 

Dat kan bij zilver ook, maar dat plan je dan later zelf in via de academie á €35,-. 

Your decisions today will define your tomorrow

YogalifeByJerien

Jerien Wessels ©2020 | All Rights Reserved | PRIVACYVOORWAARDEN

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren