Wat is Reiki en wat kan het voor je doen?

Reiki is een Japanse therapie gebaseerd op handoplegging. Je kunt Reiki zien als positieve en helende energie die door de behandelaar wordt doorgegeven. De behandelaar is een kanaal die als het ware de energie doorgeeft.

Alles om ons heen is energie, wij als mens zijn dus ook energie. Door steeds terugkerende emotionele problemen kunnen er blokkades ontstaan in het opnemen en afvoeren van energie. Gevolgen hiervan kunnen zijn dat er lichamelijke klachten ontstaan zoals hoofd- en buikpijn, maar ook spierpijn en blessures. Maar ook mentale klachten als stress en burn-out.

Reiki kan hierbij helpen.

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van de universele levensenergie om ons heen. Door de behandeling wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam weer op gang gebracht. Je lichaam vult zich met positieve energie, je ervaart meer rust en balans. Op natuurlijke wijze wordt het proces van heling op lichamelijk en geestelijk niveau geactiveerd. 

Iedereen ervaart een behandeling anders. Zo kunnen er allerlei emoties bovenkomen, voel je warmte of juist kou. Soms voelen mensen helemaal niks tijdens de behandeling, maar komt dat in de loop van de dagen na de behandeling. Maar ga er maar vanuit dat Reiki altijd zijn werk doet. Alles wat je voelt is goed en mag er zijn. 

Reiki doet wat het moet doen op dat moment

Het werkt stress verminderend en ontspannend

Functies van organen en de hormoonhuishouding worden in evenwicht gebracht

Je kan warmte, tintelingen, een zwaar of juist licht gevoel ervaren

Je kan gaan transpireren, een droge keel krijgen of borrelende ingewanden. Het lichaam begint afvalstoffen en gifstoffen af te voeren

Je kan ineens de behoefte voelen te willen praten, je heel happy voelen of juist een gevoel van angst, boosheid en verdriet ervaren

Veel mensen slapen beter na een Reiki behandeling

Reiki kan nog dagen tot weken doorwerken na de behandeling. Soms nemen klachten juist eerst toe voordat het beter gaat, omdat er een nieuwe balans in je lichaam is. Dit is meestal kortdurend. 

Wat heb ik te bieden? 

 

Ik werk graag met persoonlijke afspraken, afstandsbehandelingen zijn wel mogelijk.

Ik kom naar je toe* of we maken een afspraak bij mij thuis.

(*regio Kennemerland)

We zorgen voor een huiselijke sfeer in een ruimte die lekker warm aanvoelt. Op de achtergrond zetten we een rustig muziekje aan.

De behandeling duurt 60-75 minuten. Na afloop kan je een heerlijk kopje thee drinken om rustig bij te komen.

Tijdens de behandeling plaats ik mijn handen op diverse plekken van het lichaam en laat de universele energie via mijn handen in jouw lichaam stromen. Wil je liever niet aangeraakt worden? Geef dit dan aan, dan houd ik mijn handen boven je lichaam. 

Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig (3 tot 7). Na de eerste behandeling maken we samen een inschatting hoeveel behandelingen jij denkt nodig te hebben. Wanneer je meteen 4 behandelingen inplant, ontvang je de vijfde behandeling gratis. Ik raad meestal de eerste 3 behandeling in 3 weken aan, daarna kunnen we de tijd tussen de behandelingen wat verhogen. Onderhoudsbehandelingen zijn mogelijk, deze kunnen plaatsvinden 1x in de 4 á 6 weken.

Wil jij genieten van een Reiki behandeling omdat je stress ervaart, omdat je lichamelijke klachten hebt of gewoon zonder klachten maar wilt ervaren wat Reiki voor jou kan betekenen? Via onderstaande knop kan je jouw afspraak inplannen. Zit er geen datum voor je tussen? Mail of app voor een afspraak. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een andere afspraak in te plannen. Tot snel!

Your decisions today

will define your tomorrow

Jerien Wessels ©2022-2024 |Made with love| All Rights Reserved | PRIVACYVOORWAARDEN

app me of spreek iets in!
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren