Zelf je Reiki graad halen?

Reiki 1

Ik volg de de traditionele Reiki-methode van Dr. Usui. Na een dag cursus ontvang je een inwijding, waardoor je in staat bent om jezelf en anderen te behandelen met Reiki-energie.

De Reiki 1 graad is bijzonder omdat het de eerste stap is in het ontdekken en ervaren van de helende kracht van Reiki-energie.

Tijdens deze graad ontvang je een inwijding die je verbindt met de Reiki-energie, waardoor je in staat bent om deze energie te kanaliseren en te gebruiken voor zelfgenezing en het behandelen van anderen. Het is een transformerende ervaring die vaak gepaard gaat met het starten van een spirituele reis en het ontwaken van je intuïtie en innerlijke helende vermogens.

Tijdens de cursus wordt uitgebreid uitgelegd wat deze inwijding inhoudt. Het start een reinigingsproces waardoor je intuïtief en spiritueel kunt groeien en bewust wordt van je eigen mogelijkheden.

Na afloop ontvangt je een certificaat en naslagwerk genaamd “Natuurlijke Heling met Reiki: Voor Jezelf en Anderen”.

 

Reiki 2

Bij Reiki 2 ontvang je ook een inwijding. Je leert werken met drie symbolen waardoor je Reiki op afstand kunt sturen.

Het behalen van de Reiki 2 graad is bijzonder omdat het je in staat stelt om verder te gaan dan alleen het behandelen van jezelf en anderen in dezelfde ruimte.

Met de inwijding en het leren werken met de symbolen van Reiki 2, kun je Reiki op afstand sturen, waardoor je de mogelijkheid krijgt om helende energie naar mensen, situaties of gebeurtenissen te sturen, ongeacht waar ze zich bevinden. Dit opent een geheel nieuwe dimensie van helende mogelijkheden en spirituele groei.

Het niet stoppen bij Reiki 1 maar doorgaan naar Reiki 2 geeft je de kans om jezelf en anderen op een dieper niveau te helpen en om een diepere staat van heling te ontwikkelen.

De drie symbolen werken op emotioneel, mentaal en fysiek niveau, waardoor je eigen ontwikkelingsproces wordt gestimuleerd.

 

Reiki 3A (theoretisch gedeelte)

Na de cursus ontvang je de master-inwijding, die werkt op spiritueel niveau en gericht is op de heling van de ziel. Je kunt het mastersymbool gebruiken voor zelfbehandeling en behandeling van anderen. Daarnaast wordt de kracht van Reiki sterker doordat het bewustzijn wordt geactiveerd.

Het behalen van Reiki 3A en 3B, ook wel de Master-graad genoemd, is geschikt voor degenen die een diepere betrokkenheid bij Reiki willen en hun praktijk naar een hoger niveau willen tillen. Deze inwijdingen zijn vooral weggelegd voor mensen die een sterke toewijding hebben aan het Reiki-pad en die zichzelf willen ontwikkelen tot bekwame beoefenaars en mogelijk zelfs tot leraren van Reiki.

Reiki 3A is bijzonder omdat het gericht is op spirituele heling van de ziel. De inwijding activeert het mastersymbool en stelt de beoefenaar in staat om Reiki te gebruiken voor diepgaande spirituele transformatie, zowel voor henzelf als voor anderen. Het opent de deur naar een dieper begrip van de energetische aspecten van heling en biedt een krachtig hulpmiddel voor spirituele groei en bewustzijn.

 

Reiki 3B (praktisch gedeelte)

Reiki Master / leraar

Reiki 3B, het praktische gedeelte van de Master-graad, omvat het leren van de master-symbolen, het beheersen van inwijdingstechnieken en het ontwikkelen van de vaardigheden om anderen in te wijden.

Deze inwijding is bijzonder omdat het je transformeert tot een Reiki-master, waardoor je de verantwoordelijkheid en het vermogen krijgt om anderen te onderwijzen en te begeleiden op hun eigen Reiki-pad.

Het is een erkenning van jouw toewijding en bekwaamheid op het gebied van Reiki en opent nieuwe mogelijkheden voor groei, dienstbaarheid en het delen van helende energie met anderen.

Tijdens het praktische gedeelte van de Reiki 3B inwijding leer je de kracht van de Master-symbolen kennen. Je ontwikkelt de vaardigheden om deze symbolen correct te tekenen en begrijpt wanneer en waarom ze te gebruiken.

Daarnaast onderga je een volledige behandeling om het nieuwe proces in je lichaam te ondersteunen.

Na afronding ben je bevoegd om anderen in te wijden en beschik je over de nodige kennis om dit op een effectieve wijze te doen.

 

Kosten cursus / behandeling

Zie prijslijst

Your decisions today

will define your tomorrow

Jerien Wessels ©2024 |Made with love| All Rights Reserved | PRIVACYVOORWAARDEN

app me of spreek iets in!
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren