Podcast

Begin december 2020 werd ik door Corine van Zoelen geinterviewd over mijn onlineprogramma ‘Yoga en Fibromyalgie’.

Corine is mijn yoga business coach en inmiddels heb ik dankzij haar training ‘Van yogadocent naar online yogadocent’  al twee online programma’s geschreven en ben ik bezig met een nieuw programma ‘yoga voor beginners’ (naam staat nog niet vastwink). 

Podcast 128
Jerien is yogadocent en helpt mensen met fibromyalgie via haar online programma en begeleiding naar een beter leven. Ik heb Jerien begeleid tijdens dit traject en ben super trots op wat ze heeft neergezet.

Online programma’s, vol yoga, meditaties en visualisaties, tips voor een positiever leven, eetadviezen, e-books, aftekenlijsten, gevarieerde opdrachten, positieve instelling en kijk op de wereld wil ze andere mensen met fibromyalgie begeleiden naar een beter leven.

Corine van Zoelen

De Yoga Business Coach podcast is te beluisteren via diverse kanalen, via één klik ben je direct bij de juiste aflevering:

Spotify
Apple podcast
Google podcast
Soundcloud
Youtube
Vimeo
Podcastluisteren.nl

Jerien Wessels ©2020-2022 |Made with love| All Rights Reserved | PRIVACYVOORWAARDEN

app me of spreek iets in!
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren