Podcast

In deze podcast neem ik je mee op een reis door de wereld van burn-out, PTSS, grensoverschrijdend gedrag, yoga, wandelen en coaching. We duiken diep in deze onderwerpen en verkennen de verschillende facetten die een rol spelen in ons dagelijks leven.

Ik deel veel van mijn eigen ervaringen, van persoonlijke overwinningen tot uitdagende momenten. Ik streef ernaar om taboes te doorbreken en stigma’s te verminderen door kwetsbaarheden te omarmen en ervan te leren.

Ontdek hoe yoga en wandelen niet alleen de fysieke gezondheid bevorderen, maar ook mentale rust brengt en een positieve invloed kan hebben op persoonlijke groei en veerkracht.

2023

#7 Verwachtingen en Realiteit van Meditatie (deel 1)

Nieuwsgierig naar de ware kracht van meditatie?
Duik met mij in de verwachtingen en realiteit rond meditatie.
Ontdek hoe meditatie onze gezondheid, pijnbeleving en relaties kan beïnvloeden.

Aanmelden voor het Leren Mediteren programma:
https://www.yogalifebyjerien.nl/meditatie/

#6        10 verschillende soorten meditaties

Er zijn verschillende soorten meditaties. Wanneer jij denkt dat mediteren niets voor jou is of je bent zoekende naar de juiste vorm, weet dan dat mediteren niet alleen maar betekent dat je stil moet zitten op een kussentje in kleermakerszit of nog erger in lotushouding.

In deze podcast geef ik je een korte uitleg van 10 van de meest bekende meditaties in willekeurige volgorde.

#5 Monkey Mind vs Ego

In deze podcast praat ik over de drukke gedachten in ons hoofd, de Monkey Mind en het Ego dat die Monkey Mind voedt. Je leert hoe de twee samenwerken, hoe het ons dagelijks leven beïnvloed en hoe we ermee om kunnen gaan. Mediteren is een van de manieren om de Monkey Mind en het Ego terug te fluiten. Door de aandacht bijvoorbeeld te richten op de ademhaling, de zintuigen of een ander focuspunt, kunnen gedachten worden geobserveerd zonder erin mee te gaan. Dit leidt tot meer rust, helderheid en een gevoel van verbondenheid.

#4 So Ham

In deze aflevering vertel ik je meer over het mantra So Ham. Ik vertel je wanneer en waarom ik het mantra begon te gebruiken, de diepere betekenis van het mantra en aan het einde leer ik je hoe jijzelf het mantra kunt gebruiken.

In deze podcast neem ik je mee in mijn 5 grootste lessen van mijn Burn-out.

Over het misbruik in het turnen, over PTSS, Burn-out en herstel. In deze podcast neem ik je kort mee in mijn verhaal. Zo leer je mij een beetje kennen.

In deze aflevering neem ik je mee in een aantal grote verschillen tussen turnen en yoga. Waar ik als turnster alleen moest presteren, kan ik bij yoga mezelf zijn. Wat zijn de grote verschillen fysiek en mentaal, wat is het doel en hoe anders is de ademhaling.

2020

Begin december 2020 werd ik door Corine van Zoelen geinterviewd over mijn onlineprogramma ‘Yoga en Fibromyalgie’.

Corine is mijn yoga business coach en inmiddels heb ik dankzij haar training ‘Van yogadocent naar online yogadocent’  al twee online programma’s geschreven en ben ik bezig met een nieuw programma ‘yoga voor beginners’ (naam staat nog niet vastwink). 

Podcast 128
Jerien is yogadocent en helpt mensen met fibromyalgie via haar online programma en begeleiding naar een beter leven. Ik heb Jerien begeleid tijdens dit traject en ben super trots op wat ze heeft neergezet.

Online programma’s, vol yoga, meditaties en visualisaties, tips voor een positiever leven, eetadviezen, e-books, aftekenlijsten, gevarieerde opdrachten, positieve instelling en kijk op de wereld wil ze andere mensen met fibromyalgie begeleiden naar een beter leven.

Corine van Zoelen

De Yoga Business Coach podcast is te beluisteren via diverse kanalen, via één klik ben je direct bij de juiste aflevering:

Spotify
Apple podcast
Google podcast
Soundcloud
Youtube

Jerien Wessels ©2020-2022 |Made with love| All Rights Reserved | PRIVACYVOORWAARDEN

app me of spreek iets in!
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren