Mindful Days – Pluk de dag

“Pluk de dag
30 dagen naar een levenslange gewoonte”

‘Er is maar weinig op de wereld dat zich heeft bewezen
onmogelijk te zijn’

~ Petra van Dreumel ~

Het online programma om mindful je dag te beginnen
en je dromen te manifesteren.

Z

Ben jij ook zo sportief, maar kan je de tijd en rust niet vinden om te gaan sporten?

Z

Wil je graag vooruit maar weet je niet goed hoe je dit aanpakt?

Z

Wil jij mindful in het leven staan en de life-savers onderdeel van je leven maken?

Z

Hou jij ook alle ballen hoog, maar merk je dat het niet meer lukt?

Z

Wil jij je dromen onderzoeken en manifesteren?

Z

Heb jij ook moeite om werk en privé in balans te houden?

Droom jij ook?

om het beste uit jezelf te halen?

van een mindful leven in balans en overzicht?

van een mindful leven met meer rust in je lijf?

 van meer rust in je hoofd?

Ik was altijd een avond mens, maar sinds ik kinderen heb, lig ik meestal vroeg in bed. En de afgelopen jaren waren vooral de ochtenden spitsuur. Erg gezellig waren die niet. Altijd druk, haasten en stress om iedereen op tijd aangekleed, gegeten, tandengepoetst en met alle spullen voor die dag klaar te hebben voor school en werk.

In die tijd hoorde ik regelmatig om mij heen dat ik vroeger moest opstaan. Maar echt, ik ben geen ochtendmens. Vroeger opstaan zou het zeker niet worden. Ik was iemand die liever 2 of 3 keer snoozede, dan snel onder de douche, aankleden, eten, tandenpoetsen en weg. Dat ging ook zo met de kinderen. Alleen….ík was altijd op tijd klaar, maar daarna moest ik de kinderen nog helpen. Stress, haasten en geen rust.

“Sta dan vroeger op”.
We spraken af dat we eerder zouden opstaan en maakten een schema. Dat ging al iets beter, niet meer snoozen, maar zodra de wekker gaat uit bed. Maar ik was nog steeds aan het stressen.

Dat moest anders! Ik ontwikkelde een ochtendroutine en start nu mindful mijn dag! Wil je weten hoe? Lees dan vooral verder. 

Jerien

Wat heb ik te bieden?

Life-SAVERS
Hal Elrod, schreef de ‘Miracle Morning‘. Hij spreekt van ‘life-SAVERS’. Deze ‘life-savers’ zijn ook de basis van mijn ochtendroutine.

S = stilte
A = affirmatie
V = visualisatie
E = exercise/ bewegen/ oefeningen
R = reading/ lezen
S = schrijven

Probeer iedere ochtend mindful alle 6 onderdelen van de life-Savers.

Maar, ik waarschuw je wel alvast…Je maakt een transformatie door.
Je zal meer discipline krijgen, een persoonlijke groei doormaken, een positievere mindset krijgen én een levenslange gewoonte ontwikkelen. Je zal meer leven in het nu en tijd overhouden voor leuke dingen! 

 

Bestel jouw mindfulprogramma!

Online training Mindful Days

“Pluk de dag – 30 dagen naar een levenslange gewoonte” 

“Ontdek dat vroeg opstaan en een vaste routine jou helpt in je persoonlijke ontwikkeling.”

Hoe ziet het programma er uit?

Het online Mindful Days programma ‘Pluk de dag – 30 dagen naar een levenslange gewoonte’ bestaat uit 4 werkboeken. Deze kan je online invullen of zelf printen en ze dan later invullen. Hoe lang je met iedere oefening bezig bent hangt af van jezelf.  Je begint de eerste week met het mindful ontwikkelen van een ochtendroutine. Als je al een ochtendroutine hebt, kan je de opdrachten toepassen binnen je eigen routine. Afhankelijk van jouw wensen, ben je ongeveer 30 tot 90 minuten per dag kwijt.

Je hebt in totaal 30 dagen nodig om alles te doorlopen. Je kan er uiteraard ook 60 of 90 dagen of langer over doen. Je houdt een jaar lang toegang tot het programma. Tijd genoeg dus om op je gemak je eigen mindful ochtendroutine te ontwikkelen en te beginnen met het manifesteren van je dromen.

Opbouw van het programma:

Het Resultaat

Je maakt een transformatie door. Je zal meer discipline krijgen, een persoonlijke groei doormaken, een positievere mindset krijgen én een levenslange gewoonte ontwikkelen. Je zal meer energie hebben, waardoor je meer in balans bent en je zal rust in je hoofd en je lijf ervaren. Je zal meer tijd overhouden, meer leven in het nu en minder bezig zijn met het verleden of angstig zijn over de toekomst. Met een mindful begin van je dag, ziet alles er positiever uit!

Wat anderen zeggen over het programma

Ik raad dit programma zeker aan! Ik denk dat heel nuttig is voor de werkende moeder, die toch vaak de tijdsdruk ervaren.

Het is een mooi programma! Ik heb er heel veel aan gehad! Ik heb elke dag de opdrachten gedaan, naast het volledige programma van ‘Yoga en Fibromyalgie – 30 dagen naar een beter leven’! Bij het volledige programma is het een hele mooie toevoeging, maar ook op zich zelf is het echt nuttig. Naar mijn mening heeft een hele grote groep mensen hier iets aan.

Marit

Kosten

'Pluk de dag'

€99,=

 4 weken
4 werkboeken
4 Yogalessen
4 meditaties
1 visualisatie
besloten facebookgroep

Your decisions today will define your tomorrow

Meest gestelde vragen

Voor wie is dit programma bedoeld?

Het online programma is ontwikkeld voor iedereen die mindfuller wil leven en zijn of haar dromen wil onderzoeken, positiever in het leven wil staan, patronen wil doorbreken, en yoga en meditatie onderdeel van zijn/haar dagelijks leven wil maken..  

Hoe lang duurt het programma en wat gebeurt er na afloop?

Het programma kan je in 30 dagen afronden. Eerder is niet wenselijk, omdat uit onderzoek blijkt dat we in 30 dagen een nieuwe routine kunnen aanleren. Heb jij 60 of 90 dagen nodig? Ook geen probleem.

Wat heb ik nodig?

Je hebt een laptop, iPad of computer nodig en WIFI om de video’s te bekijken. Een printer om de werkboeken uit te printen en een pen om de opdrachten uit te werken. De werkboeken kunnen ook allemaal online worden ingevuld. Printen is dus niet nodig. 

Hoeveel tijd gaat het programma me kosten?

Afhankelijk van je eigen toewijding, inzet en vrije tijd, ongeveer 30 tot 90 minuten per dag. Dit is inclusief de yoga en meditatie.

Hoe ziet de training eruit?

Het programma bestaat uit 4 yoga video’s, 4 meditaties en het maken van de opdrachten uit de werkboeken.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk dit programma in 2 termijnen te betalen. Neem dan wel even contact met mij op. 

Wanneer start het programma?

Je kan iedere dag starten. Je kan lid worden van de besloten Facebookgroep en kunt leren met en van elkaar!

Jerien Wessels ©2021 | All Rights Reserved | PRIVACYVOORWAARDEN

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren