Natuurlijk Herstel

YogalifeByJerien

‘Your decisions today will define your tomorrow’ 

Voor wie?

Z

Werkende moeders die meer balans willen tussen werk en privé

Z

Werkende moeders die zich overweldigd voelen door alle verantwoordelijkheid die zij hebben

Z

Werkende moeders die schuldgevoelens ervaren, zowel naar het werk als naar hun gezin

Z

Werkende moeders die een gebrek voelen aan ondersteuning

Z

Werkende moeders die geen tijd en ruimte meer zien voor zichzelf

Z

Werkende moeders die zichzelf altijd op de laatste plaats zetten

Droom jij ook?

van meer tijd en energie voor je gezin?

om weer balans te vinden tussen werk en privé?

van betere persoonlijke relaties, en een betere moeder en partner te zijn?

van verbetering van je ‘huidige’ werkprestaties?

van het je niet altijd maar moe voelen?

van een betere nachtrust of uitgeruster wakker worden?

van weten hoe je energieker door het leven gaat? 

Resultaten

Als werkende moeder is het extra belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Wie doet het anders voor je? En zeg nou zelf, als jij niet goed zorgt voor jezelf, kan je ook niet goed zorgen voor een ander.

Door nu eerst jezelf aan te pakken en actief te werken aan jouw ‘problemen’, ik noem het liever uitdagingen, zullen er positieve resultaten worden behaald.

  1. Door meer tijd en energie te investeren in je gezin en persoonlijke relaties, verbeter jij als werkende moeders de kwaliteit van je gezinsleven en bouw je een hechtere band op met je kinderen (en partner).
  2. Door een betere balans te vinden tussen je werk en je gezin, door je stressniveau te verlagen en om hulp te leren vragen, ervaar je meer steun, ben je effectiever en productiever.
  3. Het aanpakken van stress- en burn-outklachten leidt tot een verhoogd gevoel van welzijn en tevredenheid met het leven, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.
  4. Door je gezondheid te verbeteren en je gevoel van welzijn te vergroten, heb je een verhoogde energie, slaap je beter, versterk je je immuunsysteem en verminder je de stressgerelateerde klachten als hartziekten, diabetes en spijsverteringsproblemen.
  5. Een verbeterd welzijn en verminderde stress leiden tot een gezondere leefstijl; je bent minder vaak ziek, bent productiever en dit komt jouw algemeen functioneren ten goede, zowel zakelijk als privé.
  6. Door te werken aan het opbouwen van veerkracht, ga je beter om met stressvolle situaties en tegenslagen in het leven. Dit stelt je in staat om sneller te herstellen van stress en veerkrachtiger te zijn bij uitdagingen.
  7. Door stress te verminderen en veerkracht op te bouwen, verbeter je je concentratie, focus en werk je efficiënter. Dit resulteerd in een verhoogde productiviteit op het werk en een betere prestatie in taken en projecten.

Het verminderen van stress en het cultiveren van veerkracht leidt tot een algehele toename van levensvreugde en tevredenheid. Je zult meer momenten van vreugde, dankbaarheid en vervulling ervaren in het dagelijks leven, waardoor je een meer bevredigend en zinvol leven leidt.

Jerien Wessels

Grootste probleem

Het grootste probleem wat ik hoor van werkende moeders is het gebrek aan tijd en ruimte voor zichzelf. Je zet jezelf op de laatste plaats.

Je voelt je op je werk gedwongen langer door te werken, je jongleert tussen werk en privé, probeert alle ballen hoog te houden, je hebt onvoldoende tijd voor ontspanning en dit levert conflicten op, zowel op het werk als in je privéleven.

Door gebrek aan steun voel je je vaak geïsoleerd, je bent overbelast, je prestaties gaan naar beneden, je voelt je emotioneel uitgeput en je gevoel van eigenwaarde daalt steeds verder.

Ik deed dit ook langere tijd. Maar laat me je dit vertellen:

“Als jij niet goed zorgt voor jezelf, hoe kun je dan zorgen voor een ander?”

Het was mijn grootste eye-opener. 

Maar toen kwam de vraag…HOE?

Jongleren
Neerwaartse spiraal

Wat heb ik te bieden?

Ik weet hoe het voelt om vast te zitten in de spiraal van stress en uitputting, terwijl je jongleert met de eisen van werk en gezin. Maar weet dat je niet alleen bent. Ik heb zelf in jouw schoenen gestaan en ik begrijp de uitdagingen waar je mee te maken hebt.

Het is tijd om voor jezelf te zorgen, om jezelf op de eerste plaats te zetten en te investeren in je eigen welzijn. Ik ben hier om je te begeleiden op jouw reis naar herstel. Samen kunnen we werken aan het vinden van balans, het ontwikkelen van veerkracht en het herwinnen van jouw innerlijke rust.

Je verdient het om gelukkig en gezond te zijn, en ik ben hier om je te helpen dat te bereiken. Neem vandaag nog contact met me op voor meer informatie over hoe ik jou kan ondersteunen op jouw pad naar herstel.

Je bent sterker dan je denkt en ik geloof in jou. 

Natuurlijk Herstel

Een reis naar innerlijke rust en balans

Diepgaande en duurzame verandering d.m.v natuurlijke therapiën,
individuele aandacht, continue ondersteuning gedurende langere periode. 

Hoe ziet het programma er uit?

Het volledige programma ‘Natuurlijk Herstel’ duurt 6 maanden.

Na een eerste korte kennismaking (online) stemmen we af of het traject bij je past, of je de volledige commitment aangaat om de gewenste resultaten te behalen en voelen we elkaar aan. Er moet wederzijds vertrouwen zijn om het traject met goed resultaat te doorlopen. Zonder vertrouwen werkt het niet.

Na de kennismaking en een volmondig “ja” van jouw kant plannen we de VIP-dag. Tijdens deze VIP-dag wandelen we in de natuur. We beginnen met het herstellen van de innerlijke rust en balans in de prachtige natuurlijke omgeving van nationaal Park Zuid-Kennemerland in de buurt van Haarlem.

We doen verschillende oefeningen, zoals wandelmeditaties, beweegseries, ademhalingsoefeningen en natuurlijke opstellingen in de buitenlucht. We bereiken deze dag een diepgaande reflectie en zetten een intentie voor het komende coachingstraject. 

Wat mag je nog meer verwachten?

Zowel tijdens de VIP-dag als de overige 10 1-op-1 coachingssessies ben ik jouw persoonlijke begeleider, ik ondersteun je bij het omgaan met stress en ontwikkelen van veerkracht.

We onderzoeken jouw persoonlijke stressoren en burn-out triggers. We integreren natuurlijke therapieën en praktische technieken voor zelfzorg in het dagelijks leven, en ik ondersteun je om de balans te vinden tussen werk, gezin en jouw persoonlijke leven. 
Ik bewaak de voortgang van jouw proces en pas zo nodig het ‘wandel’plan aan. 

We werken samen, je leert nieuwe coping strategieën om beter om te gaan met stressvolle situaties, je leert grenzen stellen, ‘nee’ te zeggen en (WEER) goed voor jezelf te zorgen. 

Opbouw van het programma

Natuurlijk Reset, 8 uur
Wandelen, meditaties, natuurlijke opstellingen, ‘inzicht’vraag helder krijgen, doelen bepalen, eerste stap richting herstel.

1-op-1 coachsessies natuurlijk herstel

10x 1-op-1 sessies á 60 minuten, eventueel online, identificeren, aanpakken en begrijpen van stressoren en triggers

 

Gedurende 6 maanden hebben we intensief contact. De eerste dag, de VIP-dag, starten we met een 8 uur durende intensieve kennismaking en verdieping. We duiken kort in je persoonlijke geschiedenis waarna we meteen de uitdagingen en stressoren verkennen. Je krijgt meteen praktische tips en handvatten waar je thuis al direct mee aan de slag kunt.

We werken tijdens het traject met verschillende vragenlijsten, je houdt zelf een stressdagboek bij, je leert meer in het hier en nu te zijn, je leert patronen herkennen en je gedachten te observeren.

Ik leer je verkracht op te bouwen, omgaan met tegenslagen, aanpassen aan veranderingen, ontwikkelen van een positieve mindset, betekenis en doel aan je leven te geven en zelfcompassie te ontwikkelen.

Ik waarschuw je wel alvast…Je maakt een transformatie door. Als je hier eenmaal aan begint verandert je leven in positieve zin. 😉

Wat verwacht ik van jou?

Ik kan je niet 100% garanderen dat je dezelfde resultaten haalt als ik zelf heb behaald. Ik kan ook niet garanderen dat jij je 100% geeft tijdens de 6 maanden dat we samenwerken en jij alles doet wat ik deze tijd van je vraag.

Wat ik wel zeker weet, is dat het mogelijk is!

Ik geef je handvatten waardoor jij leert hoe je in een specifieke situatie kunt omgaat, mits jij ze toepast.

Je krijgt van mij inzichten, jij maakt zelf de keuze of je hier iets meedoet.

Ik verwacht van jou dat jij je commiteert aan het programma en dat je gaat voor positief resultaat.

Pakketten & Prijzen

Natuurlijke Reset

Zilver 

€749

Incl. btw 

VIP-dag

8 uur

1-op-1 coaching in de natuur

Oefeningen om innerlijke rust
en balans te herstellen

wandelen

meditaties

ademhalingsoefeningen

natuurlijke opstellingen

Natuurlijk Herstel

Goud

€1199

Incl.btw 

3 maanden

VIP-dag natuurlijk reset

5x 1-op-1 sessies á 60 minuten

ongelimiteerd e-mail contact, antwoord binnen 2 á 3 werkdagen

z0 nodig 2x extra kort telefonisch contact

Toegang tot alle online content betreft stress- en burn-out

VIP Traject Natuurlijk Herstel


Platina

€1499

Incl.btw

6 maanden

VIP-dag natuurlijk reset

10x 1-op-1 sessies á 60 minuten

ongelimiteerd e-mail contact, antwoord binnen 1 dag (op werkdagen)

z0 nodig 5x extra kort telefonisch contact

Toegang tot alle online content betreft stress- en burn-out

Gepersonaliseerd stressdagboek
om zelf te printen

Bonussen t.w.v. €400,=

Human Design en Numerologie reading

Toegang tot online programma’s

‘Leren Mediteren’
‘Just Breath’

Mijn Missie

Natuurlijk Herstel voor werkende moeders met Stress en Burn-out

Het is mijn missie om werkende moeders die worstelen met stress- en burn-outklachten te ondersteunen bij hun natuurlijk herstel. Ik geloof dat iedere moeder het verdient om rust en balans te vinden, zowel in haar persoonlijke leven als op het werk.

Ik zie dat veel moeders zichzelf op de laatste plaats zetten, waardoor ze chronische stress en uitputting ervaren. Daarom bied ik een natuurlijk herstelprogramma aan, gericht op het vinden van innerlijke rust en het herstellen van balans.

Dit programma omvat natuuroefeningen, mindfulness, individuele coaching en natuurlijke therapieën om moeders te helpen stress te verminderen, veerkracht op te bouwen en een gezonde balans te vinden tussen werk en gezin.

Samen streven we naar een wereld waarin werkende moeders zichzelf op de eerste plaats durven zetten en waarin natuurlijk herstel voor iedere moeder toegankelijk is.

Het Resultaat

Wanneer werkende moeders actief werken aan het aanpakken van de eerder genoemde uitdagingen, kunnen ze verschillende positieve resultaten behalen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Ten eerste leidt het aanpakken van stress- en burn-outklachten bij aan een verhoogd gevoel van welzijn en tevredenheid met het leven, waardoor werkende moeders een gezonder en gelukkiger leven kunnen leiden, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Verbeterde gezinsrelaties en een hogere mate van betrokkenheid bij het werk zijn verdere voordelen die voortkomen uit het vinden van een betere balans tussen werk en privé.
Daarnaast draagt een betere balans tussen werk en gezin, verminderde stressniveaus en een groter gevoel van steun tot verbeterde werkprestaties. Hierdoor kunnen werkende moeders hun productiviteit en effectiviteit op het werk verhogen. Dit leidt tot een hogere werktevredenheid en betrokkenheid, wat het talent binnen organisaties kan versterken en het ziekteverzuim kan verminderen.
Kortom, een investering in het aanpakken van de uitdagingen waarmee werkende moeders te maken hebben, heeft een positieve impact op zowel individuen als organisaties, met voordelen die zich uitstrekken tot alle aspecten van het leven.

Meest gestelde vragen

Voor wie is dit programma bedoeld?

Het programma is bedoeld voor werkende moeders die worstelen met stress- en burn-outklachten en op zoek zijn naar natuurlijke manieren om te herstellen en balans te vinden in hun leven.

Hoeveel tijd ben ik dagelijks kwijt met het programma?

Het programma is flexibel ontworpen om tegemoet te komen aan de drukke schema’s van werkende moeders.
Na de eerste kennismaking plannen we meteen de VIP-dag en de 10 sessies (platina). We zien of spreken elkaar ongeveer 1x in de 2 weken.
Je krijgt (t)huiswerkopdrachten mee waar je zelf mee aan de gang kunt. Ook hou je een stressdagboek bij. Hoelang je met de opdrachten bezig bent, is afhankelijk aan van de energie die jij erin stopt. Je kunt verwachten dat je wekelijks ongeveer 2-3 uur per week besteed aan individuele coaching en het uitvoeren van thuisoefeningen.

Wat heb ik nodig?

Voor de VIP-dag heb je kleding nodig waarin je goed en comfortabel kunt bewegen. Bij regen zijn regenkleding en extra sokken/schoenen fijn. Bij een zonnige dag, vergeet jezelf niet in te smeren en een petje is fijn.

Voor eventuele online sessies heb je een telefoon, laptop, tablet of computer nodig en WIFI natuurlijk.

Een printer om het stressdagboek uit te printen en een pen om de opdrachten uit te werken. Je kan ook alles online invullen.

Hoe ziet de training eruit?

Het programma bestaat uit individuele 1-op-1 sessies, geleid door een ervaren stress- en burn-outcoach. Tijdens deze sessies krijg je persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij jouw hersteltraject.
De focus ligt op het identificeren van specifieke stress- en burn-outklachten, het aanleren van effectieve coping-strategieën en het ontwikkelen van een gezonde balans tussen werk en privé.

De sessies zijn afgestemd op de individuele behoeften en doelen van jou als deelnemer. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn onder andere stressmanagementtechnieken, ademhalingsoefeningen, mindfulness-praktijken en natuurlijke therapieën.
Als coach help ik jou om inzicht te krijgen in je stressoren, je veerkracht op te bouwen en stappen te zetten richting een gezonder en evenwichtiger leven.

Het programma is volledig afgestemd op jouw behoeften en biedt een veilige en ondersteunende ruimte voor persoonlijke groei en herstel.

Wanneer start het programma?

Je ka op elk moment instappen, omdat het programma flexibel is opgezet.

Zodra je je hebt aangemeld, plannen we een intakegesprek om jouw behoeften en doelen te bespreken, waarna we meteen de VIP-dag zo spoedig mogelijk inplannen, evenals de 10 1-op-1 coachsessessies (platina).

Your decisions today

will define your tomorrow

Jerien Wessels ©2024 |Made with love| All Rights Reserved | PRIVACYVOORWAARDEN | algemene voorwaarden

app me of spreek iets in!
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren