Mijn werkwijze

Wandelplan of routekaart

Tijdens de wandeling bepaal jij het onderwerp. Afhankelijk van jouw ‘hulpvraag’ of ‘inzichtsvraag’ gebruiken we verschillende werkvormen en methodes om naar binnen te navigeren. 

We gaan 1 op 1 de natuur in. Je leert tijdens de wandeling verschillende ademhalings- en ontspanningstechnieken. Tijdens de sessies maken we gebruik van verschillende werkvormen; rituelen en symbolische oefeningen.

Innerlijk Kompas Werk

Innerlijk Kompas Werk lijkt op Ikigai. Door de stilte op te zoeken en de natuur te laten spreken, vind je de antwoorden voor jouw zielsmissie. Want als je doet waar je van houdt, wat de wereld nodig heeft en waar je goed in bent, dan werk je vanzelf vanuit je passie, je missie, je roeping en dan maak je dit uiteindelijk je levensstijl (en eventueel van leefstijl je beroep).  

Innerlijk Kompas gids

Als je in je kern gelukkig bent, dan straalt dit uit naar alles wat je doet. Als je de relatie met jezelf verbetert, luistert naar wat je echt nodig hebt en daar naar handelt en communiceert, verbeter je ook de relatie met anderen, je omgeving en de natuur.

Het opnieuw her-INNER-en, van wie je écht bent.

Het gaat niet om de ‘rol’ die je aanneemt (moeder, huisvrouw, professional, partner), maar om de laag daaronder. Daar zit de echte jij. Ik begeleid je als gids in de reis naar binnen, naar je ware zelf, waar jij jezelf mag ‘zijn’.

Het eerste gesprek is altijd gratis. Dit is een kennismakingsgesprek om naar de kern van je probleem te gaan. We leren elkaar wat beter kennen, je voelt of er een klik is, en samen kijken we wat het beste traject voor jou kan zijn.

Bijdrage Kennismakingsgesprek: Gratis
Bijdrage 1-op-1 sessie: € 75 voor 1 uur WTNC

13 + 2 =

Jerien Wessels ©2022 |Made with love| All Rights Reserved | PRIVACYVOORWAARDEN

app me of spreek iets in!
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren