Blog

Blog over Feng Shui; Tijdens mijn quarantaine eind oktober, ben ik in het boek Move your stuff, change your life van Karen Rauch Carter gedoken, een boek over Feng Shui. Ik schreef er meteen een blog over, maar heb het nooit geplaatst. Nu vond ik het toch tijd. Ik heb mijn huis nogmaals doorlopen en denk dat ons huis aardig dicht in de buurt komt van de Feng Shui. Ik heb in ieder geval mijn best gedaan. 

Je herkent het vast. Heerlijk op je blote voeten op het strand of in het gras bij een meertje als het lekker warm is. Schoenen of slippers uit en heerlijk het zand of gras tussen je tenen voelen. En laat dit nou de manier zijn om te aarden of te gronden.

2020

Ontspanning is tijdens de nieuwe maan heel belangrijk. Tijd nemen voor jezelf, een (zelf) massage, Yin Yoga, mediteren, je lichaam voelen, en het opschrijven of tekenen van je dromen.

3 gouden regels voor je nieuwemaanwens(en)

   

Wij mensen bestaan voor 70% uit water. 1 mei tot en met 17 mei is de ‘week van het water’ is. In deze blog sta ik daarom stil bij het element water.

22 april is het de ‘Dag van de aarde’.
Het gaat nu vooral om bewustwording van ons consumentengedrag en de invloed hiervan op de aarde. Het gaat vooral om positivisme.

Wat kan jij doen om beter voor Moeder Aarde te zorgen? Hier wat tips of leuke ideeën.

YogalifeByJerien

Jerien Wessels ©2020 | All Rights Reserved | PRIVACYVOORWAARDEN

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren