Vegan weekmenu

Dit e-book is geschreven als onderdeel van een online programma. Momenteel wordt dit programma herzien en ik vond het nu tijd dat iedereen van dit weekmenu moest kunnen genieten. Daarom heb ik het e-book nu gratis gemaakt.

Je leest in dit e-book mijn voedingstips voor een veganistisch weekmenu. De recepten komen uit verschillende kookboeken en heb ik aangepast naar een veganistisch recept of mijn eigen draai aan gegeven.

Voeding is een rode draad in mijn leven. Het geeft me energie, maakt me moe en geeft me suikerdips. Ik heb 10 jaar lesgegeven op het vmbo als docent zorg en welzijn en daarbij hoorde ook het onderdeel voeding en koken. Als ex-topsportster had ik een strikt dieet, stond ik iedere dag op de weegschaal en werd regelmatig mijn vetpercentage gemeten. De resultaten waren voor iedereen zichtbaar en als je was aangekomen moest iedereen dat horen. In die tijd heb ik een eetprobleem ontwikkeld dat zo nu en dan de kop opsteekt. Mensen die mij goed kennen, kunnen aan mijn eetpatroon vaak afleiden hoe ik mij voel.

Een heel lieve vriendin van mij heeft reuma. Zij moest stoppen met werken en zat onder de medicijnen waar zij zich heel naar bij voelde. Zij kwam, via veel verschillende wegen, uit bij veganistisch eten en kwam hiermee van de medicijnen af, was veel minder moe en kon langzaamaan weer gaan werken. Dit deed mijn ogen openen. Ik ben 1 januari 2019 begonnen aan de VeganChallenge. Ik ben geen veganist, maat eet wel 95% veganistisch.

Je moet vooral zelf beslissen of dit menu jou aanstaat. Ik kan alleen zeggen dat het mij heel erg heeft geholpen om geen vleesproducten meer te eten. Alle recepten zijn wel gemakkelijk aan te vullen met dierlijke producten.

Ja, het is echt zo simpel!

Eet smakelijk straks.

XO

Jerien

www.yogalifebyjerien.nl
info@yogalifebyjerien.nl

 

Deel deze pagina alsjeblieft, dank je wel!

 Je kunt me vinden op:

Jerien Wessels

info@yogalifebyjerien.nl

.

Boekentips:

  • Easy Vegan; Living the green life
  • Veggie in 30 minuten; Ylva Bergqvist
  • De groene bakplaat; Rukmini iYer
  • Veggie; Hugh Fearnley-Whittingstall
  • V’gan lifestyle magazine

Jerien Wessels ©2020-2022 |Made with love| All Rights Reserved | PRIVACYVOORWAARDEN

app me of spreek iets in!
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren