Vroeger opstaan, je hebt vast wel vaker gehoord dat dit dé oplossing is voor minder stress. Je hebt het misschien zelfs al eens geprobeerd.

Aan je inzet ligt het niet, je weet waarschijnlijk alleen niet hoe je het moet aanpakken of het kost je te veel energie en je bent al zo moe.

En toch wil ik je uitnodigen het nog eens te proberen. Je hoeft geen leven te lijden vol stress, weinig energie en misschien niet helemaal het leven dat je eigenlijk zou willen.

Doen wat jij graag wilt doen, niet omdat iets nou eenmaal zo ‘hoort’. Het is de basis voor een stressvrij leven, waarin jij jouw mooiste leven leeft.

Ben jij klaar met die ochtenstress? En al voordat je aan je eigen werk begint 3-0 achter staat? Je hoofd dat overloop en je lijf dat niet meer wil?

 

Ik was altijd een avond mens, maar sinds ik kinderen heb, lig ik meestal vroeg in bed. En de afgelopen jaren waren vooral de ochtenden spitsuur. Erg gezellig waren die niet kan ik je vertellen. Altijd druk, haasten en stress om iedereen op tijd aangekleed, gegeten, tandengepoetst en met alle spullen voor die dag klaar te hebben voor school en werk.

In die tijd hoorde ik regelmatig om mij heen dat ik vroeger moest opstaan. Maar echt, ik ben geen ochtendmens. Vroeger opstaan zou het zeker niet worden. Ik was iemand die liever 2 of 3 keer snoozede, dan snel onder de douche, aankleden, eten, tandenpoetsen en weg.

Dat ging ook zo met de kinderen.

Alleen….ík was altijd op tijd klaar, maar daarna moest ik de kinderen nog helpen. Stress, haasten en geen rust.

Manlief en ik spraken af dat we toch eerder zouden opstaan en maakten een schema. Dat ging al iets beter, niet meer snoozen, zodra de wekker gaat uit bed. Maar ik was nog steeds aan het stressen.

.

Je wilt….

meer rust en ruimte in je hoofd creëren 

jouw mooiste leven leven

kiezen voor jezelf, zonder je kinderen en je omgeving hierbij uit het oog te verliezen

je dromen manifesteren

Life-SAVERS

Hal Elrod schreef de ‘Miracle Morning. Hij is een van de inspiratiebronnen voor mijn eigen ochtendroutine.

S = stilte (mediteren)

A = affirmeren

V = visualiseren

E = excersie (bewegen, yoga, wandelen etc..)

R = reading (lezen)

S = schrijven

Probeer vanaf nu zelf iedere ochtend eerder op te staan en alle onderdelen van de life-SAVERS te doorlopen met het gratis programma.

Alast een heel goede morgen en heel veel plezier!

XO

Jerien

www.yogalifebyjerien.nl
info@yogalifebyjerien.nl

 

Deel deze pagina alsjeblieft, dank je wel!

Je kunt me vinden op:

Jerien Wessels ©2021-2022 |Made with love| All Rights Reserved | PRIVACYVOORWAARDEN

app me of spreek iets in!
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren