Pluk de dag weekprogramma

 

Ik was altijd een avond mens, maar sinds ik kinderen heb, lig ik meestal vroeg in bed. En de afgelopen jaren waren vooral de ochtenden spitsuur. Erg gezellig waren die niet kan ik je vertellen. Altijd druk, haasten en stress om iedereen op tijd aangekleed, gegeten, tandengepoetst en met alle spullen voor die dag klaar te hebben voor school en werk.

In die tijd hoorde ik regelmatig om mij heen dat ik vroeger moest opstaan. Maar echt, ik ben geen ochtendmens. Vroeger opstaan zou het zeker niet worden. Ik was iemand die liever 2 of 3 keer snoozede, dan snel onder de douche, aankleden, eten, tandenpoetsen en weg.

Dat ging ook zo met de kinderen.

Alleen….ík was altijd op tijd klaar, maar daarna moest ik de kinderen nog helpen. Stress, haasten en geen rust.

Manlief en ik spraken af dat we toch eerder zouden opstaan en maakten een schema. Dat ging al iets beter, niet meer snoozen, zodra de wekker gaat uit bed. Maar ik was nog steeds aan het stressen.

Life-SAVERS
Hal Elrod, schreef de ‘Miracle Morning‘. Hij is een van de personen die mij heeft geïnspireerd voor deze ochtendroutine. 

S = stilte
A = affirmatie
V = visualisatie
E = exercise/ bewegen/ oefeningen
R = reading/ lezen
S = schrijven

Mindful Days
Pluk de dag
Gratis weekprogramma
dit veld niet invullen s.v.p.

Probeer vanaf nu iedere ochtend alle 6 onderdelen van de life-Savers.

Lukt het niet om deze 6 onderdelen te integreren binnen een week? Geen zorgen, ze komen allemaal aan bod in het volledige programma Mindful Days ‘Pluk de dag – 30 dagen naar een levenslange gewoonte’. Ik neem je hierin mee in de ontwikkeling van mijn ochtendroutine, waarin je tevens werkt aan het vormgeven van je dromen.

Kortom, als je na de eerste week meer informatie wilt, of het gewoon onwijs tof vindt, kan je hier het hele programma aanschaffen. Je krijgt dan in 4 weken, 30 dagen lang tips om jouw ochtendroutine te ontwikkelen en je dromen te manifesteren.

Succes en veel plezier!

XO

Jerien

www.yogalifebyjerien.nl
info@yogalifebyjerien.nl

 

Deel deze pagina alsjeblieft, dank je wel!

 

Je kunt me vinden op:

Mindful Days
Pluk de dag
Gratis weekprogramma
dit veld niet invullen s.v.p.

Jerien Wessels ©2021 | All Rights Reserved | PRIVACYVOORWAARDEN

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren