E-book Essentiële Olie en Chakra’s

Dit e-book is geschreven als onderdeel van een van de gratis webinars die ik geef over de oliën van dōTERRA.

Je leest in dit e-book mijn tips voor het gebruiken van essentiële oliën als je bezig bent of geïnteresseerd bent in de 7 chakra’s.

Mijn inspiratie komt van verschillende bronnen, waaronder de beschrijvingen van dōTERRA zelf. Tevens maak ik graag gebruik van de beschrijvingen van Desiree Mangandog.

Meer informatie over de essentiële oliën die ik gebruik, zijn terug te vinden via mijn website.

Waarom essentiële oliën?

De oliën kwamen begin 2020 op mijn pad en sindsdien heb ik altijd oliën bij me; in mijn tas, op mijn huid, in de auto, en vooral iedere dag in huis. Ik ben een enorme fan van de essentiële oliën van dōTERRA!

Ik gebruik ze tijdens mijn yogalessen, Mind-Walk trainingen, coachsessies en AromaTouch massages, en privé als ik ga slapen, als ik een oppepper kan gebruiken of wil relaxen.

Ik gebruik ze in een diffuser, als roller, voor een massage en om schoon te maken. Ze ruiken héérlijk en hebben ook allemaal een groot effect op mijn fysieke, mentale en emotionele welzijn. Elke essentiële olie van dōTERRA heeft specifieke eigenschappen, en je kunt eindeloos combineren.

XO

Jerien

www.yogalifebyjerien.nl
info@yogalifebyjerien.nl

 

Deel deze pagina alsjeblieft, dank je wel!

 

Je kunt me vinden op:

Jerien Wessels

info@yogalifebyjerien.nl

.

Jerien Wessels ©2020-2022 |Made with love| All Rights Reserved | PRIVACYVOORWAARDEN

app me of spreek iets in!
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren