AromaTouch Massage

4 + 2 =

Wat is AromaTouch en wat kan het voor je doen?

Het helpt je allereerst te ontspannen!

Het werkt stress verminderend

Het versterkt het immuunsysteem

Het is ontstekingremmend en werkt spierontspannend

Het helpt bij het in evenwicht houden van voedings- en afvalstoffen in een cel

Door de zachte manier van aanraken, is deze massage geschikt voor iedereen. Van jong tot oud en zeer geschikt voor mensen met reumatische klachten, een burn-out en stress gerelateerde klachten.

Het is een héérlijke belevenis. Bij iedereen geeft de oliën en de techniek een andere ervaring, geen ervaring is hetzelfde. Maar iedereen geniet en komt graag terug voor meerdere behandelingen. 

Wat heb ik te bieden? 

Ik kom naar je toe* of we maken een afspraak bij mij thuis. 

(*regio Kennemerland)

We zorgen voor een huiselijke sfeer in een ruimte die lekker warm aanvoelt. Op de achtergrond zetten we een rustig muziekje aan van jouw keuze.

De behandeling duurt ongveer 45-60 minuten. Ik masseer je handen (XL), rug en voeten. Tijdens de XL behandeling maak ik ook altijd gebruik van Reiki en een pendel om je chakra’s meer in balans te krijgen.

NB: de olie komt ook in de onderzijde van je haar. Omdat ik werk met 100% natuurlijke oliën neemt ook het haar de olie goed op. Houdt er wel rekening mee dat je haar na de behandeling misschien niet meer zo goed in model zit. wink

Tijdens de behandeling lig je onder een lekkere warme en zachte deken. Alleen je handen, rug en voeten zijn bloot tijdens de behandeling. 

Wil jij genieten van deze heerlijke ontspannende massage? Neem dan contact met me op. Mail of bel voor een afspraak. Via onderstaande knop kan je jouw behandeling al bestellen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Tot snel!

De aroma touch massage van Jerien is een heerlijk ontspanningsmoment. Het gebruik van de oliën met heerlijke geuren draagt bij aan de totale ervaring van ontspanning. De zachte manier van aanraking tijdens deze massage stimuleert het gevoel dat je je helemaal kunt overgeven en alle spanning mag loslaten. Het gevoel dat er 75 minuten even helemaal voor jou gezorgd wordt en je helemaal niets hoeft is een cadeautje voor jezelf!

Tessa

Waarom doTERRA?

Your decisions today will define your tomorrow

Jerien Wessels ©2021-2022 |Made with love| All Rights Reserved | PRIVACYVOORWAARDEN

app me of spreek iets in!
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren